10. 06. 2021

A1 Adria League ekskluzivno na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Ovoga lipnja održat će se velika završnica sedme sezone A1 Adria Lige, a kao i prošle godine, finalne mečeve moći ćete pratiti ekskluzivno na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1, počevši od srijede, 15. lipnja, i zaključno s nedjeljom, 20. lipnja.

Svakoga dana od 12 do 20 sati moći ćete se uživo uključiti na kanal ESPORT powered by A1 Adria gdje će se natjecati najbolji regionalnih esportaša koji će pokazati svoje vještine u igrama Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 21, League of Legends te Brawl Stars. Od više od 120 prijavljenih CS:GO ekipa, u velikoj završnici naći će se tek njih četiri - po dvije iz Srbije i Makedonije. Samo na Reboot Online Games Weeku saznajte hoće li Hrvatska okruniti svog kralja u FIFA 21, mogu li Split Raidersi do titule prvaka u povratničkoj sezoni League of Legends i hoće li Lavvek i društvo nastaviti dominaciju započetu sedmom sezonom?

Pratite najdraže streamere, njihove priče te razne panel rasprave i intervjue s poznatim imenima regionalne gaming scene. Za vrijeme livestreama održat će se vrijedne nagradnjače za gledatelje, dok će najsretniji među vama zaigrati Brawl Stars na A1 5G mreži s Lavvekom i Inderom!

Sudjelovanje na proljetnom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 je u potpunosti besplatno! Sve detalje i informacije doznajte uskoro na www.rebootonlinegamesweek.com.