19. 06. 2022

AOC – partner i sponzor na Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

Osim na konzolama, ovih pet dana eventa Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 intenzivno smo radili i gejmali i na PC-jevima.

Bilo da se radilo o igranju, uređivanju videa, pisanju tekstova ili drugim zadacima koji su nas čekali, vrhnunski AOC gaming monitori savršeno su odradili svoj posao. Velikih dijagonala, ultra brzih refresh rateova, visokih rezolucija i savršeno čistih slika, pokazali su se kao pouzdan izbor.

Ne morate organizirati svoj online games event da biste trebali AOC gaming monitore, dovoljno je da ste gamer u duši, perfekcionist ili jednostavno ljubitelj kvalitetne slike.

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com