08. 06. 2022

AOC ponovno dolazi na Reboot Online Games Week, osvojite brutalan gaming monitor

I na ovogodišnjem četvrtom po redu izdanju najvećeg regionalnog digitalnog showa i medijskog eventa Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 kao jedan od ključnih partnera priključit će nam se vodeći brand gaming monitora - AOC.

AOC će nam se i ove godine pridružiti u studiju CORE GAMING i to kao monitor partner i jedan od službenih hardware sponzora. Upravo ćemo na monitorima serije AOC AGON tijekom svih pet dana trajanja eventa od 15. lipnja do 19. lipnja na PC-ju zaigrati neke od vizualno najatraktivnijih naslova i predstaviti vam razne nadolazeće indie igre, a značajke AOC-ovih monitora serije AGON omogućit će nam i puno preciznije igranje nekih najzahtjevnijih FPS igara.

No osim što će našu ekipu iz Reboot teama u CORE GAMING studiju opremiti vrhunskim gaming monitorima, AOC nagrađuje i naše gledatelje na brutalnim giveawayima! Svi koji će pratiti Reboot Online Games Week 2022 powered by A1, imat će prilike tijekom svih pet dana trajanja eventa osvojiti po jedan monitor AOC 24G2U! Stoga ne propustite ovogodišnji mega gaming spektakl i osvojite vrijedne gaming nagrade!

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.