18. 11. 2020

Boutique izdavač Raw Fury i njihov hrvatski game development studio Fury Studios stižu na Reboot Online Games Week

Posebno drag partner na prvom Reboot Online Games Weeku je švedski boutique publisher Raw Fury i njihov hrvatski game development studio Fury Studios. Osim sto ćete moći tijekom samoga eventa saznati puno više o njima, njihovim planovima i igrama u GAMES INDUSTRY studiju powered by Playrix, tijekom svakodnevnih giveawaya moći ćete ugrabiti više od vrtoglavih 350 keyjeva za njihove najistaknutije igre na raznim platformama.

Raw Fury je relativno mlad izdavač koji se oformio prije pet godina u Stockholu u Švedskoj, no istaknuli su se jedinstvenim igrama poput West of Dead i Night Call. Također se veselimo i njihovim nadolazećim igrama Sable i Call of the Sea. Njihov zagrebački Fury Studios osnovan je u rujnu prošle godine te je samo još jedna u nizu lijepih priča domaće gamedev scene o kojoj ćete sve saznati tijekom Reboot Online Games Weeka.

Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...