17. 11. 2020

Call of Duty: Black Ops Cold War donosi adrenalinsku akciju na Reboot Online Games Week

Reboot Online Games Week obilježit će i Activision, jedan od najvećih izdavača u industriji videoigara koji nas svake godine oduševljava novim nastavkom najpopularnijeg serijala pucačina Call of Duty. Taman prije početka velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa izašao je Call of Duty: Black Ops Cold War koji je prvi Call of Duty kojeg igramo i na novoj generaciji konzola.

Na Reboot Online Games Weeku ćemo tijekom svih sedama dana trajanja showa, od 23. do 29. studenog, proći kroz sve modove koje Black Ops Cold War nudi - od akcijski nabijene epske kampanje smještene u '80-e godine prošlog stoljeća i vrhunac Hladnog rata preko eksplozivnog i adrenalinskog multiplayera koji će obožavati svi fanovi zabavnog napucavanja do hororastičnog Zombies moda u kojem nas opet čeka prijetnja koja odbija umrijeti.

Naravno, Reboot i giveaway idu skupa kao palačinke i čokolada stoga svakog dana možete očekivati game key giveaway upravo za Call of Duty: Black Ops: Cold War. No ni to nije sve jer vas u narednim danima očekuju najave drugih Activisionovih hitova s kojima ćemo se družiti cijeli tjedan stoga nas nastavite pratiti na svim službenim kanalima.

Još jednom podsjećamo da je prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...