05. 11. 2021

CORE GAMING studio predstavlja najnovije AAA igre, značajne indie dragulje i najave nadolazećih hitova @ Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Tijekom pet dana prepunih kul gaming sadržaja u novom jesenskom te dosad najvećem i najspektakularnijem izdanju najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa - Reboot Online Games Week - ponovno ćemo vas zabavljati u CORE GAMING studiju i prezentirati vam najnovije i najatraktivnije AAA igre nove generacije za PC, PlayStation 5, Xbox Series X i Nintendo Switch.

Na livestreamu direktno iz CORE GAMING studija od 17. do 21. studenog, svakim danom od 12h do 20h očekuje vas sve o najatraktivnijim igrama, najnoviji PC gaming hardware, dubinski razgovori, prezentacije i najave novih igara, playthroughovi aktualnih hitova u društvu najvećih regionalnih gaming INFLUENCERA te sudjelovanje u velikom broju najrazličitijih gaming GIVEAWAYA u kojima ćemo podijeliti ekskluzivan gaming merch, hrpu keyjeva za aktualne platforme te fantastičan hardver!

No, ovoga puta CORE GAMING studio donosi i poneka atraktivna i zanimljiva iznenađenja. Uz veliki fokus na AAA igre za PC i konzole, it će tu i nekoliko iznimno interesantnih posebnih segmenata poput SAVJETA I TRIKOVA za igranje nekih od najpopularnijih igara današnjice, specijalni pogled i prezentacija fenomenalnih multiplatformskih INDIE igara koje ste vjerojatno propustili, a definitivno ih morate zaigrati, zatim HYPE segmenti s pogledom na neke od najočekivanijih igara koje uskoro tek izlaze i još mnogo toga.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.