06. 06. 2022

Hitovi, najnovije AAA igre i indie dragulji u CORE GAMING studiju

Tijekom pet dana punih kul gaming sadržaja u novom, četvrtom po redu te dosad najvećem i najspektakularnijem izdanju najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 koji se održava od 15. do 19. lipnja - ponovno ćemo vas zabavljati u CORE GAMING studiju i svakim danom od 12h do 20h prezentirati vam sve najznačajnije novosti i najave igara, ali i direktno u studiju igrati neke od najnovijih te nekih tek nadolazećih AAA i indie igara za PC, PlayStation 5, Xbox Series X i Nintendo Switch.

Svi koji prate i vole videoigre znaju da je mjesec lipanj najinteresantniji od svih mjeseci u gamingu jer se tada održavaju brojni online gaming eventi i prezentacije igara koje izlaze tijekom godine i u bliskoj budućnosti. Upravo u CORE gaming studiju na Reboot Online Games Weeku za domaću i regionalnu publiku ponovno ćemo kroz rubriku HYPE svakodnevno prezentirati sve najatraktivnije najave, secirati ih te komentirati uživo što nas sve očekuje, kojim se igrama najviše radujemo te koje igre definitivno ne biste trebali propustiti.

Osim što će naš redakcijski tim tijekom pet dana trajanja eventa svakodnevno igrati i prezentirati nove igre te veliki naglasak staviti i na skrivene hitove sa svih platformi, kao i tijekom prijašnjih izdanja Reboot Online Games Weeka i ovoga ćemo puta u CORE gaming studiju ujedno ugostiti i neke od najpoznatijih regionalnih gaming influencera koji će vas zabavljati svojim jedinstvenim sadržajem. No ni to nije sve jer prateći CORE gaming studio potpuno besplatno, moći ćete sudjelovati u velikom broju najrazličitijih gaming GIVEAWAYA u kojima ćemo podijeliti ekskluzivan gaming merch, hrpu igara za aktualne platforme te fantastičan hardver (uključujući i poneku novu konzolu, što ćemo konkretno najaviti u narednim danima, stoga nas za više informacija pratite na društvenim mrežama 😉)!

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.