10. 06. 2021

CORE GAMING studio s fokusom na najnovije igre i najave te regionalne gaming influencere

Kao i tijekom prošlogodišnjega premijernog izdanja eventa, Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 donosi interaktivni super atraktivni gaming sadržaj, a upravo CORE GAMING studio imat će fokus na igrama najnovije generacije na platformama kao što je Sony PlayStation 5.

Na livestreamu direktno iz Core Gaming studija, od 16.06. do 20.06., svakim danom od 12 do 20h očekuje vas sve o najatraktivnijim igrama za PC, last-gen i next-gen konzole, najnoviji PC gaming hardware, dubinski razgovori, prezentacije i najave novih igara, playthroughovi aktualnih hitova u društvu najvećih regionalnih gaming influencera, te sudjelovanje u iznimno velikom broju najrazličitijih gaming giveawaya u kojima ćemo podijeliti ekskluzivan gaming merch, hrpu keyjeva za aktualne platforme te fantastičan hardver! A direktno s nogometnih terena dolazi nam najveći obožavatelj nogometa i službena grickalica eventa - Kviki!

Moći ćete saznati i najfriškije novitete iz svijeta gaminga i games industrije, uz recapove svih najvažnijih ljetnih vijesti i najava očekivanih nadolazećih igara koje stižu u drugoj polovici ove, ali i tijekom iduće godine.

Sudjelovanje na proljetnom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week Spring Edition powered by A1 je u potpunosti besplatno! Sve detalje i informacije doznajte uskoro na www.rebootonlinegamesweek.com.