10. 06. 2021

Developerska scena okuplja se u GAMES INDUSTRY studiju powered by Gamepires

Uskoro smo opet s vama na Reboot Online Games Week - Spring Edition powered by A1. Nakon rekordnog prvog Reboot Online Games Weeka koji je okupio više od 200.000 virtualnih posjetitelja i gamera iz čitave regije, ponovno smo s vama iz tri različita studija. Uz CORE GAMING studio te ESPORT studio powered by A1 Adria Liga ponovno vas očekuje i GAMES INDUSTRY studio powered by Gamepires.

Osim što se opet možete veseliti zanimljivim razgovorima s developerima i profesionalcima s regionalne i međunarodne game dev scene, kao i brojnim savjetima i predavanjima koji će vam pomoći ako i sami želite započeti svoju karijeru u razvoju videoigara, ove godine će se po prvi puta održati i Reboot Croatian Games Media Awards tijekom kojih ćemo nagraditi najzanimljivije projekte i pojedince iz domaće games industrije.

Reboot Online Games Week - Spring Edition powered by A1 održava se od 16. - 20. lipnja, a kroz pet dana showa i kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija očekuje vas više od 100 sati najatraktivnijeg gaming sadržaja..

I ovoga puta očekuju vas brojni vrhunski giveawayji i nagradni natječaji na kojima ćemo podijeliti ekskluzivan gaming merch, hrpu keyjeva za aktualne platforme te fantastičan hardver!

Pridružite nam se te potpuno besplatno sudjelujte u najvećem regionalnom digitalnom games showu Reboot Online Games Weeku!

Sve detalje i raspored eventa moći ćete pratiti na službenoj stranici www.rebootonlinegamesweek.com