11. 06. 2021

Digitalni spektakl Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 uživo od 16. do 20. lipnja

Nakon prošlogodišnjeg fenomenalno uspješnog prvog izdanja, ovoga lipnja najveći regionalni i u potpunosti digitalni medijski event i games show Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 vraća se u još spektakularnom izdanju!

Za početak, čast nam je ove godine, povodom najave drugog izdanja ovoga online eventa, predstaviti sasvim novi vizual i key art, kojega je napravio proslavljeni hrvatski game dizajner, artist, arhitekt te profesionalni tvorac i prvi hrvatski dizajner društvenih igara, koji se probio na svjetsko tržište - Filip Neduk.

Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Proslavljeni game dizajner i artist Filip Neduk zaslužan je za novi vizual spektakularnog online eventa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1[/caption]

Kada?

Prvim izdanjem, održanim kroz sedam dana u studenom 2020. godine, zabilježili smo više od 200.000 virtualnih posjetitelja i gamera iz čitave regije, a u suradnji s brojnim regionalnim i internacionalnim partnerima iz svijeta games industrije, esporta i gaminga, s velikim veseljem najavljujemo da će se novi Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 održati od 16. do 20. lipnja, (od srijede do nedjelje)! Program će svaki od navedenih dana trajati od 12 do 20h.

Igre, gaming industrija i esport

Kroz pet dana showa prepunog sadržaja te kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Gamepires i ESPORT powered by A1 Adria League moći ćete pratiti više od 100h najatraktivnijeg gaming sadržaja, koji će pokriti apsolutno sve najbitnije događaje iz svijeta gaminga, od najnovijih igara i hardvera, indie do AAA igara, do Esporta i vatrenih okršaja finala najveće domaće i regionalne Esports lige!

Ne zaboravimo i gomile giveawaya, u sklopu kojih ćemo podijeliti brdo kodova za igre na svim igrivim platformama, zatim raznorazni gaming merch i modne dodatke, novi gaming hardver, te još puno toga.

CORE GAMING Studio

U studiju i kanalu CORE GAMING zaigrat ćemo top naslove s PC-ja te next-gen konzola PlayStation 5 i Xbox Series X, družiti se s poznatim gaming influencerima, prikazati vrhunski gaming hardver te vam predstaviti sve najvažnije vijesti iz svijeta gaminga - usred perioda godine najnatrpanijeg ekskluzivnim najavama i svjetskim premijerama igara!

GAMES INDUSTRY powered by Gamepires

Streaming studio GAMES INDUSTRY powered by Gamepires ugostit će neke od najvećih regionalnih profesionalaca iz svijeta games industrije, koji će kroz brojne edukacije i inkubacije otkriti raznorazne zanimljivosti iz prve ruke.

ESPORT powered by A1 Adria League

Nastavlja se i dugogodišnja suradnja Reboota, esporta i A1! Sve vjerne obožavatelje regionalnog esporta oduševit će vijest da se tako ponovno vraća i ESPORT studio powered by A1 Adria League. Naravno, radi se o zasebnom vrhunski opremljenom studiju u kojemu će se uživo odvijati spektakularno finale sedme sezone A1 Adria Lige, najveće Esports lige u regiji. Ovaj sadržaj, kao i sve ostale, posjetitelji će moći pratiti uživo potpuno besplatno.

Reboot Croatian Games Media Awards

S posebnim ponosom ističemo da Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 premijerno predstavlja i posebno novo događanje unutar svojeg rasporeda. Bit će to prvo, antologijsko izdanje Reboot Croatian Games Media Awardsa - specijalne ceremonije i dodjele nagrada za one najbolje i najzanimljivije projekte i pojedince u domaćoj industriji videoigara. Ceremonija će se održati u petak 18. lipnja u 18:00h, uz pokroviteljstvo A1 Hrvatske te posebnu podršku dugogodišnjeg partnera izuzetno uspješne i brzo rastuće hrvatske games industrije - Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Čekamo vas online!

Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 čeka na vas u sva tri atraktivna tematska gaming studija, koje ćete uživo moći pratiti putem Rebootovog YouTube kanala i same stranice eventa www.rebootonlinegamesweek.com. Pridružite nam se, stoga, od srijede, 16. lipnja, do nedjelje 20. lipnja, svakim danom od 12 do 20h te potpuno besplatno sudjelujte u najvećem regionalnom digitalnom games showu!

Svi detalji i raspored eventa bit će objavljeni uskoro i moći ćete ih pronaći ovdje, na službenoj stranici, a za ostale informacije popratite nas i na Reboot.hr te na društvenim mrežama eventa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1: Facebooku, Instagramu, Twitteru, YouTubeu i Discordu.