26. 11. 2020

Dobrodošli u četvrti dan @ Reboot Online Games Week

Nalazimo se u četvrtom danu jedinstvenog gaming događanja - Reboot Online Games Week. Pozivamo vas da se i danas priključite na naša tri studijska kanala i zajedno s nama zaigrate neke od najvećih hitova ove godine, na daljinu prisustvujete u brojnim online radionicama i edukativnim panelima, pogledate finale šeste sezone A1 Adria League u igri Brawl Stars i sudjelujete u brojnim giveawayjima!

Danas vas na kanalu CORE GAMING između ostalog očekuju Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Forza Horizon 4 i The Last of Us Part II te brojni giveawayji igara, hardvera i periferije! Epic Games će na kanalu GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia najaviti Unreal Awards Europe, Ubisoftova Mateja Stanković otkrit će nam nešto više o game designu AAA igara, a Andrej Kovačević nastavit će svoj LIVE WORKSHOP razvoja vaše prve videoigre! Velikoj završnici šeste sezone A1 Adria League u igri Brawl Stars moći ćete se priključiti od 19:00h na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League, a prije toga ne propustite pogledati Lavveka u “Moja priča” i i “IGRAJ BRAWL STARS!” kojeg će zaigrati zajedno s INDER45!

Pridružite nam se potpuno besplatno svakoga dana između 10:00 i 20:00 sati kroz tjedan dana trajanja, od 23. - 29. studenog. Za više informacija posjetite: www.rebootonlinegamesweek.com

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...

• YouTube:

https://youtube.com/rebootmag