19. 11. 2020

Društvene igre zabavljat će nas na Reboot Online Games Weeku

Na Reboot Online Games Weeku nećemo se igrati isključivo digitalno već ćemo posvetiti vrijeme nekim od najboljih analognih, odnosno društvenih igara, koje obožavamo igrati na druženjima.

Tijekom svih sedam dana trajanja velikog medijskog online eventa i games showa u dedicated slotu postavljat ćemo minijature, izvaditi ploče i zarolati kockice. Bez ljutnje, naravno.

Sadržaj kompletnog showa prikazivat će se live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj odvija se u tri gaming studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix i ESPORTS powered by A1 Adria League. Detaljan privremeni raspored za CORE GAMING streaming studio također je objavljen na naslovnoj stranici rebootonlinegamesweek.com , a raspored za GAMES INDUSTRY studio bit će objavljen u narednim danima uoči početka Reboot Online Games Weeka powered by A1. Dotada, najnovije vijesti o cjelokupnom eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo…

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli…

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton…