17. 06. 2021

Drugi dan na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

I današnji drugi dan na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 iznimno je bogat vrhunskim gaming sadržajem!

U studiju CORE GAMING na konzoli PlayStation 5 zaigrat ćemo fantastični Returnal i pokazati kako izgleda njegov konstantno promjenjiv svijet, odmjerit ćemo snage u FIFA 21 i ponovno održati REBOOTCAST – ASK ME ANYTHING na kojem ćete našim voditeljima moći postaviti pitanja po vašim željama. GAMES INDUSTRY powered by Gamepires posjetit će, između ostalih, Tomislav Gojević iz Fury Studiosa i Nikola Stolnik iz Good Game Global, a u 14:30 sati održat će se i veliki GAMES INDUSTRY GIVEAWAY. Esportaši vas čekaju u studiju ESPORTS powered by A1 Adria League gdje ćemo prvo pratiti STREAM UŽIVO s Bakistutom, a potom ćemo se uključiti i u polufinalne oglede sedme sezone A1 Adria League u igri FIFA 21!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.