18. 06. 2021

Treći dan na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1

Uključite se u drugo izdanje najvećeg regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1.

Trećeg dana showa čeka vas potpuno novi giveaway u kojem ćemo podijeliti hrpu brutalnih games keyjeva, ekskluzivan merch koji nam je poslala Sancta Domenica te poseban giveaway mačka u vreći.

Najbolje domaće projekte i pojedince nagradit ćemo prvim izdanjem Reboot Croatian Games Media Awardsa, čiju je svečanu dodjelu nagrada svojom neizmjernom podrškom omogućilo Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske. Dodjeli nagrada možete prisustvovati u studiju GAMES INDUSTRY powered by Gamepires s početkom u 16:00 sati.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.