24. 11. 2020

Doznajte što sve nosi drugi dan @ Reboot Online Games Week

Krenuli smo s drugim od sedam dana Reboot Online Games Weeka, najvećeg regionalnog online medijskog eventa i games showa! U drugom danu ne propustite sudjelovati u brojnim giveawayjima koje vam spremamo na našim kanalima, različitim panelima na kojima ćemo ugostiti brojne goste iz svijeta game developmenta, a pogledajte i streamove nekih od najpopularnijih videoigara.

Tijekom cijelog dana koji je pred nama na CORE GAMING kanalu, s vama će se družiti naši voditelji Paulina, Matko, Dario i Luka, a njima će se povremeno uključiti i službena grickalica Reboot Online Games Weeka – Kviki! Dijelić igara koje su danas na repertoaru su Crash Bandicoot 4: It's About Time, NBA 2K21, Gears 5, Assassin's Creed: Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War i Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Na kanalu GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia ne propustite pogledati panele „Kanada – obećana zemlja za game development ili?“ s Damirom Šlogarom iz Big Blue Bubblea i „Stvaranje glazbe za igre“ u kojem gostuje poznati glazbenik i audio profesionalac Damjan Mravunac.

Dok čekamo drugu polovicu tjedna i veliko finale šeste sezone A1 Adria League, na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League ne propustite pogledati PANEL: esportaši, novi nastavak Moje Priče, dok će sami završetak dana obilježiti A1AL Humanitarka!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...