07. 06. 2022

Edukacije i gosti iz game developmenta u studiju GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios

Veliko četvrto izdanje najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa - Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 i ovoga će puta tijekom pet dana, u periodu od 15. do 19. lipnja svakim danom od 12h do 20h biti dom i mjesto okupljanja domaće, regionalne, ali i svjetske scene iz područja razvoja igara. Tako ovogodišnje izdanje ROGW-a uz studio CORE GAMING i studio ESPORTS powered by A1 Adria League ponovno donosi i streaming studio GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios s mnoštvom predavanja, panela, diskusija i edukacija o game developmentu.

Kao i u prethodnom izdanju, ove godine jedan od glavnih sponzora Reboot Online Games Weeka te glavni sponzor studija GAMES INDUSTRY ponovno je boutique švedski izdavač indie videoigara Raw Fury te njihova zagrebačka game dev podružnica Fury Studios. Za razliku od studija CORE GAMING u kojemu će fokus biti na najatraktivnije nove AAA i indie igre te ljetne najave novih naslova i sve ono što zanima isključivo igrače videoigara, u studiju GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios svakoga dana, kroz svih pet dana trajanja eventa, moći ćete doznati najaktualnije novosti iz svijeta regionalnog, ali i svjetskog game developmenta.

Glavni sponzori studija GAMES INDUSTRY su švedski Raw Fury i zagrebački Fury Studios

Prateći studio GAMES INDUSTRY moći ćete pogledati razne zanimljive edukacijske panele, naučiti tajne i trikove razvoja igara od profesionalaca iz industrije, ali i saznati kako do posla u industriji videoigara. Naši će voditelji porazgovarati s developerima regionalnih razvojnih studija, predstaviti njihove nove projekte i pokušati otkriti kakvi su im kratkoročni i dugoročni planovi u svijetu izrade videoigara. A kao i u studiju CORE GAMING, i u ovom studiju održat ćemo brojne jedinstvene giveawaye na kojima ćete moći osvojiti keyeve za igre i vrhunsku gaming opremu.

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.