20. 11. 2020

Ekskluzivni gameplay PlayStation 5 igara i next-gen nadogradnji na Reboot Online Games Weeku powered by A1

Nova generacija Sonyjeve konzole PlayStation 5 od sada je dostupna diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku! Kako bolje proslaviti, nego kroz punih tjedan dana ekskluzivnog gameplaya u sklopu velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week powered by A1!

Kao što smo već ranije najavili, na ovom velikom livestream eventu, koji se odvija od 23. do 29. studenog u tri studija uz više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja, prepunog raznoraznih gaming giveawaya, očekuje vas i showcase nove generacije videoigara koje ćemo igrati upravo na PlayStationu 5.

Glavnina sadržaja vezanog uz next-gen igre odvija se u CORE GAMING studiju, a tijekom čitavih sedam dana online showa, upravo u tom studiju igrat ćemo sve najnovije igre za PlayStation 5, kao što su Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Demon's Souls Remake, Godfall i Sackboy: A Big Adventure.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11.do29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, kroz tri live studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix i ESPORTS powered by A1 Adria League. U danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...