23. 11. 2020

HGSPOT donosi brutalne popuste cijelog tjedna @ Reboot Online Games Week

Posebno nam je zadovoljstvo predstaviti nastavak suradnje HGSPOTa i Reboota jer je upravo HGSPOT OFFICIAL RETAIL PARTNER velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Weeka! HGSPOT će svim svojim kupcima za svo vrijeme trajanja Reboot Online Games Weeka ponuditi monitore i računalne komponente te gaming periferiju, igre i konzole po brutalno niskim cijenama!

Za svo vrijeme trajanja Reboot Online Games Weeka, svi će kupci moći ostvariti i dodatnih 10% popusta na sve gaming monitore s lagera, gaming laptope s lagera i sve Razer proizvode s lagera.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...