18. 11. 2020

HGSPOT je službeni RETAIL PARTNER eventa Reboot Online Games Week powered by A1

Iako je naš fizički sajam Reboot InfoGamer ove godine odgođen zbog svima poznatih okolnosti i otežanih uvjeta održavanja bilo kakvih većih okupljanja, s ponosom najavljujemo kako HGSPOT i Reboot i ove godine nastavljaju suradnju i to kroz veliki online medijski event i games show Reboot Online Games Week powered by A1, na kojemu će HGSPOT biti službeni RETAIL PARTNER!

U toj ulozi ova poznata domaća tvrtka pobrinut će se da za vrijeme trajanja čitavog eventa Reboot Online Games Week osiguraju popuste na gaming opremu kao vaše glavno mjesto za kupnju! No, osim što će svi zainteresirani igrači na brutalnim popustima u tjednu održavanja našeg showa u HGSPOTu moći ugrabiti željeni komad hardvera, naši dugogodišnji partneri iz HGSPOTa najavili su nam kako će nam poslati i brutalan najaktualniji PC HARDVER koji ćemo vam predstaviti uživo direktno na Reboot Online Games Weeku.

Uključite se u ovaj veliki online gaming event od 23. do 29. studenog putem web stranice rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha svakoga dana od 10:00h do 20:00h i pogledajte kako izgledaju najmoćnije GAMING PC mašine na tržištu.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...