17. 11. 2020

Klokan Kviki je službena grickalica Reboot Online Games Weeka

Na Reboot Online Games Week powered by A1 pridružit će nam se i jedan od naših dugogodišnjih partnera - klokan Kviki!

Kviki će i ove godine preuzeti ulogu službene grickalice, a s njim ćemo se družiti kroz Battle Royale Showdown by Kviki i Kviki Checkpoint. Nadamo se da ste kroz proteklih par mjeseci izoštrili svoje sposobnosti u Fall Guysima i Fortniteu jer ćete se upravo u tim igrama natjecati s vašim omiljenim streamerima i influencerima!

Kviki će svakoga dana kroz Kviki Checkpoint nagraditi najbrže i najpažljivije gledatelje. Više informacija o pronalasku Kvikija donosimo uskoro, pa stoga predlažemo da web stranicu www.rebootonlinegamesweek.com ponovno posjetite u danima koji slijede! I ne zaboravite, Kviki nagrađuje vašu brzinu!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...