09. 11. 2021

Kviki stiže na jesenski Reboot Online Games Week 2021 i dijeli vrijedne nagrade

Idućeg tjedna ponovno se družimo u online okruženju najvećeg regionalnog medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week 2021 powered by A1, a u ulogu službene grickalice tog gaming događaja s potpisom Reboota i brojnih dugogodišnjih partnera i sponzora vraća se i najsimpatičniji tobolčar – žuti klokan Kviki!

Kviki će nam praviti društvo kroz svih pet dana trajanja Reboot Online Games Weeka i moći ćete ga gledati u sva tri studija: CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury i ESPORTS powered by A1 Adria League, no upravo će u prvom studiju biti najzastupljeniji te će u sklopu svog Kviki Gric bloka na fantastičnim giveawayima nagraditi najbrže i najspretnije gledatelje! A nagrade? Njih ćemo još koji dan ostaviti tajnovitima, no otkrit ćemo mali hint - donose broooojne kvalitetne nasloveigre ;)

Pratite nas i dalje za sve nove informacije, uključujući raspored sva tri studija te najave giveawaya!

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.