12. 11. 2020

Najavljen Reboot Online Games Week powered by A1

S velikim zadovoljstvom najavljujemo poseban veliki regionalni online medijski event i games show Reboot Online Games Week powered by A1, koji Reboot, u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima iz svijeta gaminga te uz posebnu potporu Ministarstva kulture, priprema kao jedinstven odgovor na ovogodišnje izazove koji onemogućavaju bilo kakva značajnija fizička gamerska okupljanja i događanja.

Tijekom punih tjedan dana trajanja, od 23.11. do 29.11. u čak tri paralelna, tematski razdvojena live streaming studija, pratite online više od 200 sati vrhunskog gaming sadržaja, saznajte sve o regionalnoj games industriji i edukaciji, pratite uzbudljivo esports finale A1 Adria League te sudjelujte u iznimno velikom broju najrazličitijih gaming giveawaya.

Prisustvovanje na ovom online medijskom gaming showu bit će u potpunosti besplatno! Sve detalje i informacije doznajte u našim svakodnevnim objavama tijekom naredna dva tjedna koji će poslužiti kao odbrojavanje do početka samog online showa!Uskoro više na www.rebootonlinegamesweek.com.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

• Facebook: https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter: https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram: https://instagram.com/rebooton...