17. 11. 2020

Najnovija tehnologija AOC gaming monitora na Reboot Online Games Week powered by A1

Kako bi na Reboot Online Games Weeku imali najbolju moguću sliku dok se igramo na moćnim PC rigovima ili konzolama nove generacije pobrinuo se jedan od naših dugogodišnjih partnera i vodeći brand gaming monitora na svijetu - AOC.

Tijekom svih sedam dana trajanja našeg velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa od 23. do 29. studenog igrat ćemo neke od najljepših igara ove godine na najbrutalnijim AOC monitorima koji se osim najnovije tehnologije monitora u svijetu mogu pohvaliti i prekrasnim dizajnom koji se jednakom lakoćom uklapaju u naš streaming studio ili normalnu kućnu atmosferu. Ove zvijeri od monitora imaju 4K rezoluciju, podržavaju refresh rate od 144 do 244 Hz, imaju FreeSync te response time od 1ms.

No, to nije sve jer suradnja Reboota i AOC-a ne bi bilo potpuna bez bogatih giveawaya na koje ste navikli stoga ćemo svaki dan tijekom Reboot Online Games Weeka podijeliti jedan vrhunski AOC-ov gaming monitor. Ove godine barem nema sklekova (mig mig).

Još jednom podsjećamo da je prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...