17. 11. 2020

Najnoviji REDRAGON gaming hardver stiže na Reboot Online Games Week powered by A1

Osim što je jedan od naših višegodišnjih partnera, čiju ste vrhunsku gaming periferiju mogli isprobati i kupiti na prijašnjim izdanjima sajma Reboot InfoGamer, REDRAGON je generalno jedna od najpoznatijih kompanija za proizvodnju hardvera, a vraća se i na ovogodišnjem velikom regionalnom online medijskom eventu i games showu Reboot Online Games Week powered by A1!

Tijekom svih sedam dana trajanja ovog raznolikog i u čitavoj regiji jedinstvenog gaming eventa, u sklopu CORE GAMING studija predstavit ćemo vam najnoviji REDRAGON gaming hardver te zaigrati najnovije i najpopularnije postojeće PC igre na fantastičnoj gaming periferiji, koja uključuje niz Redragonovih high-end proizvoda, od slušalica izrazito visoke kvalitete, preko miševa potpuno prilagođenih svim tipovima igrača uz niz odličnih funkcionalnosti i vrlo pristupačne cijene, do najnovijih fantastičnih gamerskih mehaničkih tipkovnica i ostale periferije. No to nije sve!

Osim što će niz poznatih regionalnih gaming influencera, ali i naš Reboot novinarski tim tijekom tjedan dana eventa Reboot Online Games Week powered by A1 igrati na najnovijem REDRAGON hardveru, sve gledatelje eventa očekuje čitav niz brutalnih Redragon giveawaya - svaki dan! Jedinstvena je to prilika da osvojite fenomenalan najmoćniji gaming hardver samo na Reboot Online Games Weeku powered by A1!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, facebooka i twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook: https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter: https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram: https://instagram.com/rebooton...