14. 06. 2021

Najveći fan nogometa među klokanima stiže na Reboot Online Games Week

Nakon zaista nezaboravnog i ludog prvog izdanja Reboot Online Games Weeka, održanog prošle godine krajem mjeseca studenog, ovoga lipnja vraćamo se s još jačim proljetnim izdanjem! Kviki je i ovoga puta službena grickalica eventa te ćemo ga ponovno viđati u livestreamu gdje će svakoga dana podijeliti i nekoliko odličnih nagrada. Osim ako niste posljednjih tjedana sjedili na ušima i/ili bili isključeni iz (online) svijeta, sigurno znate da upravo traje Europsko nogometno prvenstvo, a upravo je nogomet Kvikijev najdraži sport. Iako za njega i njegov klokanasti tim vrijede nešto drugačija pravila, Kviki sa svojim vještinama bez problema može stati uz bok jednom Modriću, Vrsaljku ili Kovačiću, a spreman je to i dokazati usred našeg eventa! Tko zna, možda se ispred kamera pronađe i neka nogometna lopta pa Kviki i naši voditelji pokažu tko je bolji u driblinzima i trikovima.

I ovoga puta čekaju nas odlični giveawayji, a kako je mjesec lipanj u znaku Europskog nogometnog prvenstva, na virtualnim nogometnim terenima priključit će nam se najveći obožavatelj tog sporta – simpatični žuti klokan Kviki.

Grickanje, navijanje i igranje

Simpatični klokan Kviki pridružit će nam se u studiju u pauzama navijanja i bodrenja repke te će zajedno s nama zaigrati eFootball PES 2021 i FIFA 21, a najbržim i najtočnijim gledateljima podijelit će i atraktivne nagrade. Dovoljno je da kažemo kako će sretni dobitnici moći i sami zaigrati jednu od te dvije nogometne igre, a dok njihovi igrači u poluvremenu odmaraju u svlačionici ili dok rade brzinske zamjene, dobitnici će moći nadoknaditi izgubljenu energiju GRICkanjem fantastičnih Kvikijevih proizvoda. Kviki će najbržim i najtočnijim sudionicima nagradnog natječaja kroz pet dana trajanja Reboot Online Games Weeka podijeliti ukupno 25 nagrada!

Uključi se online

Treba li vam još koji razlog da se uključite na Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 i sudjelujete u nagradnim natječajima? Možda dobra zabava i hrpa drugih giveawayja? Pogledajte službeni raspored eventa, zapratite Reboot Online Games Week na društvenim mrežama i ne propustite Kviki Gric MATCHDAY.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.