10. 11. 2021

Ne propustite Xbox Series X & Xbox Game Pass Showcase @ Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Za tjedan dana započinje treće te ujedno najveće i najspektakularnije jesensko izdanje Reboot Online Games Weeka 2021 powered by A1 - najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa. Kao i u prethodna dva izdanja, uz sav prethodno najavljeni sadržaj ovaj mega gaming live spektakl ponovno će biti mjesto na kojem ćemo prezentirati najnovije, ali i najznačajnije igre za Microsoftovu konzolu Xbox Series X.

U trenutku pisanja ovoga teksta, Microsoftova odlična next-gen konzola na tržištu je točno godinu dana. Pokazala se kao fenomenalna mašina sposobna za ultra brza učitavanja i sve čari modernih i najzahtjevnijih vizuala u igrama današnjice. No, ono što Xbox čini apsolutno neizostavnom konzolom definitivno je pretplatnički servis Xbox Game Pass.

Upravo zato fokus ovogodišnjeg Xbox Showcasea koji ćete moći pratiti u sklopu CORE GAMING studija bit će na Xbox Game Passu. Usluga je to koja danas broji više od 400 igara u jednoj pretplati, a svakog mjeseca postaje bogatija za još nekoliko igara, mnoge od kojih na servis dolaze na dan izlaska. Od najnovijih i najznačajnijih AAA igara kao što su Forza Horizon 5, Back 4 Blood, Psychonauts 2, Halo Infinite, pa do znatno manje poznatih indie igara, sve čari Game Passa prikazat ćemo i prodiskutirati uživo na jesenskom Reboot Online Games Weeku.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.