20. 11. 2020

Objavljen je preliminarni raspored za GAMES INDUSTRY studio powered by Playrix Croatia

Reboot Online Games Week powered by A1 veliki je regionalni online medijski event i games show koji će se odvijati od 23. do 29. studenog u tri odvojena tematska studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia i ESPORTS powered by A1 Adria League.

Dosada smo prethodno objavili preliminarne rasporede za CORE GAMING studio i ESPORTS studio, a od sada je dostupan i preliminarni raspored za GAMES INDUSTRY studio, koji možete naći na web stranici eventa: rebootonlinegamesweek.com. Ovaj studio tijekom čitavih tjedan dana trajanja showa donosi niz predavanja i gostovanja domaćih i regionalnih developera te drugih gostiju.

Svakim danom od 10 do 20h, prateći livestream GAMES INDUSTRY studija moći ćete saznati sve o regionalnoj games industriji te kako do svojeg prvog posla. Predstavit ćemo i najzanimljivije regionalne indie gamedev projekte kroz Indie Showcase, uz games industry edukaciju i inkubaciju te brojna druga iznenađenja. Dakako, i ovdje vas očekuje sudjelovanje u iznimno velikom broju najrazličitijih gaming giveawaya!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...