15. 06. 2021

Objavljen raspored CORE GAMING studija

Objavljen je raspored za CORE GAMING studio čiji ćemo livestream svakoga dana otvarati sa specijalnim izdanjem Rebootcasta u kojem ćemo komentirati aktualna gaming događanja. Osim pregleda najaktualnijih vijesti, ugostit ćemo poznate regionalne influencere koji će nam pokazati svoje gaming vještine, a zaigrat ćemo i najnovije hit igre na PC-ju i konzolama PlayStation 5 i Xbox Series X. Kviki će nam u igrama FIFA 21 i eFootball PES 2021 - EURO pokazati zašto mu je baš nogomet najdraži sport!

Znamo i da jedva čekate vidjeti kako izgleda novi Ratchet & Clank: Rift Apart, stoga ćemo vas provesti kroz povijest serijala i prikazati koje smo sve nove značajke dobili s novom igrom. Naravno, kao i uvijek, čekaju vas brojni fantastični giveawayji ekskluzivnog mercha, kodova za hit igre i odličnog hardvera!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.