15. 11. 2021

Objavljen preliminarni raspored studija GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios

Napokon je došao tjedan kojeg smo svi uzbuđeno čekali još od lipnja i drugog izdanja Reboot Online Games Weeka. Sada kada smo napokon u tjednu održavanja Reboot Online Games Week 2021 powered by A1, došlo je vrijeme objave preliminarnog rasporeda i za studio GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios. Evo što ćete sve moći pogledati u studiju posebno kreiranom za praćenje one razvojne strane svijeta videoigara.

Ekipa Fury Studiosa pričat će nam o izazovima portanja igara, kontroli kvalitete, zapošljavanju artista u games industriji, a otkrit će nam i što točno radi poznati švedski izdavač igara u Hrvatskoj. Razgovarat ćemo s tvorcem domaće point & click avanture smještene u Gorskom kotaru, suvlasnikom studija koji je svojom posljednjom igrom osvojio srca zaljubljenika u room escape sobe te suvlasnikom i kreativnim direktorom studija jedne od najprodavanijih domaćih igara svih vremena. Svakoga dana ne propustite pogledati Indie Showcase za vrijeme kojeg ćemo predstaviti malo manje znane projekte regionalnih razvojnih studija, brojne druge panele i edukacijske blokove te svakodnevni veliki giveaway studija GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury.

Kao što možete primjetiti, u rasporedu i dalje postoji nekoliko praznih blokova (TBA) koji će biti popunjeni u danima koji slijede.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.