15. 06. 2021

Objavljen raspored studija GAMES INDUSTRY powered by Gamepires

U studiju GAMES INDUSTRY powered by Gamepires svakoga dana kroz svih pet dana trajanja Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 ugostit ćemo profesionalce games industrije s kojima ćemo kroz brojne edukacijske i inkubacijske panele te indie showcaseove predstaviti regionalne i međunarodne gamedev projekte te prokomentirati aktualna događanja.

Ekskluzivno na Reboot Online Games Week ovoga petka s početkom u 16:00 sati održat će se i antologijsko izdanje Reboot Croatian Games Media Awardsa na kojem će biti uručena priznanja za najveće uspjehe hrvatske games industrije dosad!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.