20. 11. 2020

Osvoji konzolu PlayStation 5 na Reboot Online Games Weeku powered by A1

Zahvaljujući našim partnerima iz PlayStationa, tijekom tjedan dana velikog regionalnog online games showa Reboot Online Games Week powered by A1 na brutalnim giveawayjima možete osvojiti i izuzetno traženu i u potpunosti rasprodanu konzolu PlayStation 5, kao i hrpetinu ekskluzivnog games mercha!

Tijekom čitavih tjedana dana eventa, od 23. do 29. studenog moći ćete pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja , a veliki fokus na PlayStation i next-gen igre bit će u sklopu CORE GAMING studija kroz koji će vas provesti poznati regionalni gaming novinari te gaming influenceri i gosti iz svijeta gaminga.

Stoga, pridružite nam se potpuno besplatno svakoga dana između 10:00 i 20:00 sati kroz tjedan dana trajanja, od 23. - 29. studenog i saznajte kako osvojiti PlayStation 5. Livestreamov i čitavi event moći ćete pratiti na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...