27. 11. 2020

Upravo traje peti dan @ Reboot Online Games Week powered by A1

Peti dan Reboot Online Games Weeka na kanalu CORE GAMING obilježit će igranje nekih izvrsnih naslova koje vam dosad nismo imali priliku pokazati - The Pathless, Ori and the Will of the Wisps i Grounded. Kroz deset sati trajanja programa ponovno ćemo se družiti uz neke od najpopularnijih novih igara, a za vas smo i danas pripremili hrpetinu giveawayja!

Nipošto nemojte propustiti bogat sadržaj na kanalu GAMES INDUSTRY powered by Playrix Croatia na kojem vas čitavog dana očekuju brojni gosti iz games industrije koji će iz prve ruke podijeliti svoja iskustva i savjete. U goste smo, između ostalih, pozvali Jonasa Antonssona iz Raw Furyja koji će nam reći nešto više o investiranju u regionalnu games industriju, dok ćemo od Dragana Petrica iz BUG-a doznati detalje procvata i propasti hrvatske industrije igara.

Na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League nastavlja se finale šeste sezone A1 Adria League, a danas se igra napeta završnica Clash Royalea između Flayn eSports, Team LAZR, Tribe Academy i Joža Esports!

Pridružite nam se potpuno besplatno svakoga dana između 10:00 i 20:00 sati kroz tjedan dana trajanja, od 23. - 29. studenog. Za više informacija posjetite: www.rebootonlinegamesweek.com

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...

• YouTube:

https://youtube.com/rebootmag