20. 11. 2020

PLAYRIX CROATIA partner je eventa Reboot Online Games Week powered by A1 i sponzor GAMES INDUSTRY studija

Od 23.11. do 29.11. putem livestreama pratite vrhunski sadržaj fokusiran na games industriju te games industry edukaciju, posebno podržan od strane naših partnera iz Playrix Croatia! Tijekom tjedan dana očekuje vas više od 140 različitih segmenata sadržaja, s više od 160 različitih gostiju iz regionalne, ali i svjetske games industrije!

Saznajte sve o trenutnom stanju brzorastuće regionalne games industrije, kako zakoračiti i zaposliti se u njoj, naučite napraviti svoju prvu igru te popratite niz posebnih najava vezanih za games industry edukaciju i games industry evente! Preliminarni raspored, koji se nadopunjava iz sata u sat, dostupan je na www.rebootonlinegamesweek.com.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha, a u danima uoči početka eventa Reboot Online Games Week powered by A1 najnovije vijesti doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton...