17. 11. 2020

PlayStation 5 donosi novu generaciju igara na Reboot Online Games Week powered by A1

Sa zadovoljstvom možemo reći da ćete tijekom tjedan dana eventa biti svjedoci nove generacije videoigara koje ćemo igrati upravo na PlayStationu 5! Nova generacija Sonyjevih konzola napokon je ugledala svjetlo dana i već u startu ispunila je mnoga obećanja, samo neka od kojih su nevjerojatna sirova snaga hardvera, strelovita brzina učitavanja pomoću specijaliziranog SSD-a, najnapredniji vizuali dosada te još mnogo toga.

Što ćemo sve zaigrati tijekom showa Reboot Online Games Week powered by A1, objavit ćemo u narednim danima, no već sada reći ćemo da ćete moći saznati kako PlayStation 5 igre izgledaju u akciji, od ekskluziva dostupnih na dan izlaska do third-party igara i backwards kompatibilnih naslova s prošle generacije te je li sama konzola ispunila sva naša očekivanja. Očekuju vas i brojna iznenađenja, gostovanja najpoznatijih regionalnih gaming influencera koji će također zaigrati next-gen igre na PlayStationu 5, ali i spektakularni PS5 giveawayji, o kojima ćemo više podijeliti uskoro!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook: https://www.facebook.com/reboo...

• Twitter: https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram: https://instagram.com/rebooton...