18. 06. 2022

Počinje četvrti dan @ Reboot Online Games Week powered by A1

Još danas i sutra imate priliku pridružiti nam se u programu punom showcaseova, natjecanja, edukativnih panelica, influencera i ostalog gamerskog sadržaja.

U CORE GAMING studiju i danas je sa vama Sini27 koji će igrati Fortnite. REBOOT PLAYS INDIES program je gdje vam predstavljamo čak tri svježe izdana naslova, a u Reboot Hypeu igramo demo We Stay Behind i XEL. Obavezno pratite Reboot Plays jer danas ćemo čak punih sat vremena igrati The Quarry - interaktivni drama horor majstorskog studija Supermassive Games koji nam je donio legendarni Until Dawn. Naravno, tu su G-Bros, Anril, PvtMole i Veki koji vam kroz dan osiguravaju nenadmašnu zabavu.

Kanal GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios subotu započinje raspravom o izazovima izdavaštva i onboarding procesa sa Tomislavom Gojevićem iz Raw Fury | Fury Studiosa. Nije mala stvar priključiti se velikom timu, stoga poslušajte što imaju za reći iskusni velikani! A kako atmosfera ne bi bila isključivo ozbiljna, u programu Indie Showcase gledajte indie regionalne igre poput point and click avanture Sol Invictus studija Munzesky, Chaos on Wheels studija Acodeon i druge. U Trailer Mashupu predstavit ćemo vam nadolazeće domaće igre koje ćete sigurno htjeti zaigrati, a dan će zaključiti program Talk Show: Spa Večer gdje će gost biti Asim Ugljen.

I zadnji, ali najadrenalinskiji kanal ESPORTS powered by A1 Adria League, tu je da vam osigura napetu atmosferu do samog kraja. Poslušajte što ima za reći dee u emisiji Moja Priča, gledajte streamove te uzbudljivu završnicu devete sezone A1 Adria League u igri Couter Strike: Global Offensive gdje će vas zabavljati komentatori Baro i Proka.

Vikend pun gaming zabave se nastavlja uz Reboot Online Games Week 2022 powered by A1, ostani s nama ili se priključi ako još nisi!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com