16. 06. 2022

POČINJE DRUGI DAN @ REBOOT ONLINE GAMES WEEK 2022 powered by A1

Drugi je dan najvećeg regionalnog online games eventa, a mi nastavljamo u tonu koji smo postavili jučer - sa zanimljivim programom, gostima i voditeljima.

Danas, primjerice, na kanalu CORE GAMING ponovno otvaramo dan programom REBOOT HYPE tj. pregledom ljetnih evenata ispred nas. Kroz dan očekujte dosta gejmanja - ponovno su tu Sini27, G-Bros, PvtMole i Veki - ali i Rebootov tim koji će za vas odigrati demo nadolazećih igara The Cub, Midnight Fight Express i Nine Sols.

Bez alata nema zanata, stoga na kanalu GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios krećemo sa programom bitnim za buduće games developere - radi se o open source razvojnim alatima za igre. Kroz dan, imat ćete priliku dobiti uvid o regionalnim nadolazećim projektima, poslušati kako je to napraviti vlastiti game engine i druge zanimljive teme, a točan raspored možete vidjeti ovdje. I ne zaboravite na igre znanja i giveawaye u tijeku programa!

Tu je i kanal ESPORTS powered by A1 Adria League sa svojim panelicama i velikim gaming sadržajem - rasprava o novinarstvu u esportu, dok će programski blok Moja Priča predstaviti Freelance DevOpsa i CEO-a Esport Adrije - FlegMOAR-a. Pogledajte i live stream League of Legendsa te polufinalne utakmice A1 Adria League u FIFA-i 22.

Ostanite i danas sa nama uz program osmišljen za vaš vrhunski užitak i zabavu!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com