19. 06. 2022

Počinje zadnji dan @ Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

Evo nas i u posljednjem danu ovogodišnjeg Reboot Online Games Weeka 2022 powered by A1. Do sad ste kroz naše emisije imali priliku vidjeti brojne demoe, najave i streamove igara iz produkcije poznatih AAA studija, ali i onih manjih i regionalnih. Bile su tu i panelice i talk showovi u kojima su sudjelovali razni gosti iz domaćih i regionalnih development studija, radionice i druge zanimljive emisije. Teme su bile pojedini aspekti industrije igara osmišljenim da vam približe i bolje dočaraju izazove i zadatke s kojima se u ovom businessu možete susresti. Bilo je tu i natjecateljskog sadržaja na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League, ali i velikih giveawaya.

I unatoč svemu, još nismo gotovi. Sve do kraja dana možete nas pratiti, kao i do sad, kroz tri kanala i uz jednako uzbudljiv sadržaj.

Na kanalu CORE GAMING ponavljamo dokazano uspješnu formulu i započinjemo lagano uz recap ljetnih evenata. Sini27 za vas nastavlja igrati Fortnite, a Rebootovci udaraju po konzolama u programima posebno posvećenim Nintendovim igrama i Microsoftovom pretplatničkom servisu Game Pass. Nastavite pratiti REBOOT HYPE jer smo vam odlučili predstaviti čak tri naslova. Današnji raspored igara čeka vas na stranicama eventa! Naravno, tu su ponovno Anril, G-Bros, te PvtMole i Veki.

GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios ostaje, primarno, business orijentirani kanal. Poslušajte danas što Grgur Žučko ima za reći o, pomalo nezahvalnom, ali jako bitnom poslu kontrole kvalitete igara, pratite Petru Jagodić koja govori o tome što rade između poslova oni koji rade u kreativnoj industriji, a svakako ostanite uz Marka Turkalja iz Games Revolteda u kojem će riječ biti o neuništivom, against-all-odds Phagebornu. Još puno drugih gosta, ali ponešto i casual gaminga čeka vas na ovom kanalu!

Kanal ESPORTS powered by A1 Adria League nastavlja sa natjecateljskim sadržajem, poslušajte danas što ima za reći dee u emisiji Moja Priča, a zatim ostanite uz program kako biste bodrili svog favorita u finalu devete sezone A1 Adria League u igri Counter-Strike: Global Offensive!

I naravno, ne zaboravite da još uvijek traje veliki Xbox Series X giveaway! Najavili smo da kreativnim odgovaranjem na našu nagradnu pitalicu možete osvojiti čak dvije od ukupno tri konzole koje darujemo. No, toliko ste nas zabavili da smo odlučili da treasure hunta neće biti, već i treći Xbox ide onome tko nam pošalje zabavan, kreativan i originalan odgovor. Također se zahvaljujemo Sancta Domenici, koja nam je pomogla da ovi giveawayi budu bogatiji osiguravši nam još dodatne karte, bedževe, privjeske i drugi merch koji vam dijelimo!

Još se stignete uključiti u naš program i giveawaye, sa vama smo do 22h!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com