16. 06. 2021

POČEO REBOOT ONLINE GAMES WEEK 2021 SPRING EDITION powered by A1

Točno 200 dana od premijernog izdanja održanog krajem jeseni prošle godine, Reboot Online Games Week vraća se s velikim proljetnim izdanjem na kojem ćemo u 5 dana i u 3 paralelna livestream studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Gamepires i ESPORTS powered by A1 Adria League - uživati u više od 150 sati vrhunskog gaming sadržaja na najnovijim konzolama i brutalnim PC mašinama, a svakodnevno ćemo kroz edukacijske i inkubacijske panele razgovarati s profesionalcima games industrije iz regije i svijeta te popratiti veliku završnicu najvećeg regionalnog esports natjecanja - A1 Adria League.

Svakoga dana očekuju vas i fantastični giveawayji na kojima ćemo podijeliti hrpu games keyjeva za PC, PlayStation i Xbox te ekskluzivan merch i hardver koji su osigurali naši partneri.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati uživo svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.