17. 06. 2022

Počinje treći dan @ REBOOT ONLINE GAMES WEEK 2022 powered by A1

Vikend počinje, a Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 ide dalje!

Baš kao što je i najzdravija prehrana raznovrsna takav je i naš današnji sadržaj. Na kanalu CORE GAMING nastavljamo otvaranje dana neizostavnim informativnim blokom Reboot Hype, Sini27 opet za vas igra Fortnite u sklopu AOC Gaminga, a Rebootovci će vas zabaviti igranjem u programskim blokovima posebno posvećenim Xboxu, Nintendu i demo naslovima. Također, ponovno su s nama PvtMole i Veki na terenu FIFA-e 22, G-Bros u GTA 5, a i današnji dan na ovom kanalu zatvorit će anril sa svojom radionicom platformera u Unreal Engineu 5.

Na kanalu GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios i ovoga dana imamo program krcat gostima sa znanjem i iskustvom iz gaming industrije - donosimo vam pogled iza kulisa produkcije gaming televizije, govorimo o savjetništvu u industriji videoigara, demistificiramo posao tehničkog artista i još puno toga.

I naravno, na kanalu ESPORTS powered by A1 Adria League nastavljamo sa programom isprepletenim talk showovima i natjecanjem u FIFA-i 22 u sklopu A1 Adria League. Poslušajte emisiju o brizi za zdravlje u esportu i casual gamingu, poslušajte što imamo za reći o extreme esportu i ostalim današnjim temama.

Ako nas do sada niste pratili svakako se stignete uključiti jer naš program traje do nedjelje navečer a imamo vam još puno toga za pokazati!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koji će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa – Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 – 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com