11. 06. 2022

Pogledajte preliminarni raspored CORE GAMING studija

S obzirom da smo već duboko zagazili u lipanj, mjesec jako bitan onima koji su po horoskopu gameri, bliži nam se i Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 - i donosi puno različitog sadržaja koji ne želite propustiti!

Kažu da je ponavljanje majka znanja pa ćemo i mi tako započeti svaki dan ponavljanjem - Reboot Hype programskim blokom - kojem je zadatak informirati vas o ovogodišnjim ljetnim eventima. A nakon teorije i najava bacamo se i na praksu - od 13h do 14h zaokupit će, i vas i nas, Xbox Game Pass Showcase gdje vas čeka prikaz igara s Xboxovog pretplatničkog servisa koji i najhladnije glave ostavlja bez teksta od količine odličnih naslova.

Bilo da ste imali naporan dan ili jednostavno ne možete bez dnevne doze gaminga, već od prvog dana Reboot Online Games Weeka imate priliku pridružiti se Amey, Luki, Matku i Dariju u programskom bloku Reboot Plays. U srijedu ćete, primjerice, moći pratiti mega zabavni i iznimno dinamični first person shooter The Cycle: Frontier - PvP iz kuhinje studija koji nam je donio Spec Ops: The Line.

U nastavku, od 16 do 16:30 sati, slijedit će žestoki okršaji na nogometnom terenu FIFA-e 22 između PvtMolea i Vekija, stoga se obavezno uključite na stream, pratite i podržite vašeg favorita.

Kao šećer na kraju, zadnji programski blok svakoga dana posvećen je onim gamerima, koji osim želje za gejmanjem, u sebi imaju i strast za stvaranjem. Svakoga dana od 19h do 20h imate genijalnu priliku vidjeti kako koristiti Unreal Engine 5, jedan od najpopularnijih alata današnjice za izradu igara. Influencer Anril će vam olakšati ulazak u svijet developinga i za vas od temelja razviti jednostavnu platformersku igru, stoga budite s nama i naučite kako postati sam svoj majstor.

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, Discord., a po novome i TikTok!