12. 11. 2021

Potapamo ratne flote u World of Warships @ Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Pred nama je još jedno izdanje Reboot Online Games Weeka, a svi ljubitelji pomorskog ratovanja dobro znaju što to znači! Na Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 ekipa iz Wargaminga poslat će svoju pomorsku flotu, a mi ćemo preuzeti kontrolu nad ratnim brodovima World of Warshipsa i neprijateljima pokazati da im je u okršaju s nama mjesto na samom dnu mora.

Na pučini ćemo se sukobiti s više od 400 autentičnih brodova klase razarača, krstarica, bojnih brodova i nosača zrakoplova, dizajniranih po povijesnim dokumentima i planovima. A na streamu vas čekaju i brojni giveawayi na kojima ćete moći osvojiti kodove za ekskluzivan in-game sadržaj.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.