13. 06. 2022

Predstavljamo key art za Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 samo što nije počeo, a osim hrpetine spektakularnog gaming sadržaja u studijima CORE GAMING i GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te brojnih giveawaya i druženja s najvećim gaming influencerima, izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti vam novi vizual i key art našeg ovogodišnjeg ljetnog eventa u čijem su središtu prepoznatljivi likovi iz domaćih igara.

Slično kao i za prošlo (i pretprošlo) izdanje Reboot Online Games Weeka, za key art opet se pobrinuo Filip Neduk, proslavljeni hrvatski dizajner videoigara i društvenih igara, umjetnik i arhitekt. Možete li prepoznati i imenovati sve likove i igre iz kojih dolaze junaci i junakinje na glavnom vizualu Reboot Online Games Weeka 2022 powered by A1?

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koja će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, Discord, a po novome i TikTok!