11. 11. 2021

Predstavljamo novi vizual i key art za Reboot Online Games Week 2021 powered by A1

Spektakularno treće i jesensko izdanje najvećeg regionalnog medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 počinje za manje od tjedan dana, a ususret tome čast nam je napokon otkriti i popratni novi službeni vizual i key art eventa koji ga najbolje predstavlja i koji ćete imati prilike vidjeti tijekom 150 sati vrhunskog gaming sadržaja - na predivnim velikim panelima streaming studija ovogodišnjeg Reboot Online Games Weeka.

Kao i za prošlo proljetno izdanje Reboot Online Games Weeka, novi vizual napravio je Filip Neduk - proslavljeni hrvatski game dizajner, artist, arhitekt te profesionalni tvorac i prvi hrvatski dizajner društvenih igara koji se probio na svjetsko tržište. Da je u vizual uloženo puno truda, primijetit ćete po količini detalja prisutnih u svakom kadru, a svi oni zajedno mnoge će podsjetiti na postavu fizičkog sajma kojega svi s nestrpljenjem očekujemo organizirati i posjetiti u bliskoj budućnosti.

Key art i vizual za Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 - Filip Neduk

One s oštrim okom za detalje pozivamo da detaljno prouče brojne easter eggove i reference na povijest gaminga, ali i na poznate domaće razvojne studije i igre koje će moći naći na odličnom novom vizualu (hint: možda će vam dobro doći tijekom naših livestreamova, naročito u CORE GAMING studiju u kojem ćemo provjeriti vaša znanja i ono što ste sve uspjeli pronaći! :) ).

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.