14. 06. 2022

Predstavljamo preliminarni raspored studija ESPORTS powered by A1 Adria League

Preostalo je još nešto više od 24h do početka eventa, pa je stoga pravo vrijeme za objavu rasporeda trećeg studija kojeg ćete moći pratiti svakoga dana na Reboot Online Games Week 2022 powered by A1. Riječ je, naravno, o ESPORTS powered by A1 Adria League, pravoj poslastici za ljubitelje kompetitivnih natjecanja.

Na kanalu možete pratiti čak četiri panel rasprave, dvije u četvrtak i dvije u petak, u kojima ćemo se baviti zanimljivim temama kao što su novinarstvo u esportsu, nogometne simulacije, esports admini i extreme esports, a Moja Priča upoznat će vas ili vam pobliže predstaviti Sacrea (LoL) i FlegMOAR-a (CS:GO)

Naravno, tu je i žestoki finale devete sezone A1 Adria League u igrama FIFA 22, Brawl Stars i Counter-Strike: Global Offensive. Pratite i podržite svojeg favorita!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koja će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, Discord, a po novome i TikTok!