14. 06. 2022

Preliminarni raspored za Games Industry powered by Raw Fury | Fury Studios @ Reboot Online Games Week 2022 powered by A1

Ako ste mislili da smo rekli sve što imamo, varate se, jer u nastavku slijedi najava našeg ovogodišnjeg programa Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 u sklopu studija Games Industry powered by Raw Fury | Fury Studios.

Predstavit ćemo vam profesionalce iz gaming industrije – između ostalih, Playstudios Europe, developere koji su na mobilne platforme doveli legendarni Tetris. Pine Studio, tim iz Samobora odgovoran za Escape Simulator i druge puzzle hitove koji su gotovo u rekordnom roku osvojili domaću i svjetsku gaming scenu, te Gamepires, domaći studio koji vam je poznat po open world multiplayer survival hitu SCUM.

Kroz event ćemo održavati razne zabavne i edukativne talk show programe - kakvo mjesto ima tetris u modernom dobu igara, kako osigurati kontinuiranu podršku uspješnog proizvoda, kako portati indie igru na hrpu igraćih sustava... Priključite se i saznajte iz prve ruke kako je to biti i što mogu očekivati oni koji žele postati game developeri te poslušajte koji su to izazovi s kojima se susreću publisheri. Također ćemo u sklopu programa Indie Showcase razgovarati i o projektima regionalnih indie studija i o tome što ćemo možda već uskoro zaigrati. U ovakvom nesvakidašnjem eventu vi ipak svakoga dana možete očekivati mnoštvo novih tema i gosta, ali i specijalna iznenađenja koja smo pripremili za vas.

Također, ne zaboravite da tijekom trajanja cijelog eventa održavamo velike i raznolike giveawaye hardwarea, igara i periferije - ostanite s nama i saznajte kako do njih!

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koja će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održat će se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propusti vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjeti www.rebootonlinegamesweek.com