17. 11. 2020

Prijavite se za sudjelovanje na Indie Showcaseu u sklopu Reboot Online Games Week powered by A1

Iako smo ove godine radi svima dobro poznatih ekstremno izazovnih okolnosti bili prisiljeni otkazati i na iduću godinu pomaknuti sve svoje velike internacionalne games industry evente, doslovno u zadnji čas uspjeli smo u suradnji s partnerima organizirati Reboot Online Games Week, jedinstveni i veliki regionalni online gaming događaj koji će trajati punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. te biti livestreaman potpuno besplatno iz tri paralelna tematska studija.

Jedan od njih potpuno je posvećen games industriji, a dobar dio sadržaja fokusiran je upravo regionalnim indie game developerima stoga reagirajte brzo i u idućih pet dana prijavite se za sudjelovanje u Indie Showcaseu na Reboot Online Games Weeku te pokažite na čemu radite vi i vaš indie gamedev tim! Sudjelovanje je moguće gostujući fizički ili online remotely.

Prijavite svoj razvojni tim na Indie Showcase OVDJE!

Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

Facebook:

https://www.facebook.com/reboo...

Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli...

Instagram:

https://instagram.com/rebooton...