15. 06. 2022

Raw Fury i Fury Studios - sponzori studija Games Industry

Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 donosi vam streaming kanal GAMES INDUSTRY koji možete pratiti upravo zahvaljujući Raw Fury i Fury Studios.

Raw Fury švedski je izdavač posebno specijaliziran za indie igre. Vođeni gamerskom strašću bave se izdavanjem i distrubucijom naslova, od onih većih razvojnih studija, do onih čiji projekti ne bi vidjeli svjetlo dana bez masivne izdavačke podrške. A zajedno sa svojim razvojnim timom iz Zagreba, zaduženim za portanje, optimizaciju i testiranje, donose vam igre posebnog umjetničkog ugođaja.

Tako ste zahvaljujući njima mogli zaigrati igre kao što su side-scrolling mikro strategija Kingdom Two Crowns, first-person puzzle avantura Call of the Sea ili prekrasna opuštajuća avantura Sable, kao i brojne druge naslove.

Pratite stream kanala GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios i poslušajte ekipu iz Fury Studiosa što imaju za reći o kontroli kvalitete, izazovima izdavaštva i portanja igara te drugim zanimljivim temama.

Pridružite se humanitarnoj akciji i pomozite slijepom dječaku prikupiti sredstva za kupnju uređaja koja će mu pomoći pratiti redovnu nastavu.
https://cnzd.org/donacije/

Četvrto izdanje POTPUNO BESPLATNOG najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa - Reboot Online Games Week powered by A1 održava se od 15.-19. lipnja u vremenu od 12:00 - 20:00 sati. Ne propustite vrhunski sadržaj i odlične giveawaye! Za više informacija posjetite www.rebootonlinegamesweek.com