09. 06. 2022

REBOOT HYPE donosi recap ljetnih evenata i najatraktivnijih najava nadolazećih igara

Brojimo manje od tjedan dana do početka velikog četvrtog izdanja najznačajnijeg regionalnog online medijskog eventa i games showa - Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 koje će vam tijekom pet dana, u periodu od 15. do 19. lipnja svakim danom od 12h do 20h sveukupno donijeti više od 120 sati vrhunskog gaming sadržaja u tri paralelna tematska livestream studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League.

Lipanj nam je najdraži period godine - vrijeme kada bi, u neko „staro“ pred-pandemijsko doba, taman na polovici godine gaming industrija krenula u totalni hype mod koji bi započeo sajmom E3 te atraktivnim press konferencijama najvećih, pa i onih najmanjih izdavača. Kao što već svi dobrano znamo, tijekom posljednje dvije godine fizičke ljetne sajmove vješto su zamijenile isključivo online press konferencije, razni gaming showcaseovi i livestreamovi sa svih strana. Od Summer Game Festa, Future Games Showa i IGN Expoa, pa sve do Xbox & Bethesda Showcasea i PC Gaming Showa - putem kojih igrači direktno online mogu dobiti najzanimljivije novosti i pogledati premijerne najave i nove trailere za atraktivne nadolazeće igre. Upravo zato drago nam je da je i ovaj ljetni Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 dio tog ljetnog slavlja i višednevnog festivala videoigara.

Za vas koji ćete redovno od 15. do 19. lipnja u razdoblju od 12h do 20h pratiti studio CORE GAMING u sklopu ovogodišnjeg ROGW-a, s radošću potvrđujemo da ćemo dnevni program u tom studiju svakoga dana u 12h započinjati upravo eksplozivnom rubrikom REBOOT HYPE koja će poslužiti kao jedinstveni recap svih ljetnih evenata. U toj će rubrici naš stručni redakcijski tim s višegodišnjim iskustvom u gaming novinarstvu svakoga dana zajedno s vama ponovno pogledati, a potom komentirati, dubinski secirati i davati svoje dojmove, daljnja predviđanja, želje i pretpostavke za neke od najatraktivnijih i nama najzanimljivijih najava, trailera, premijernih prikaza i gameplay isječaka nadolazećih igara za sve platforme.

Stoga, ukoliko propustite neki od brojnih ljetnih showcaseova i evenata u narednih tjedan dana, ne brinite jer Reboot Online Games Week 2022 powered by A1 i rubrika REBOOT HYPE podsjetit će vas na sve najvažnije igre u livestream studiju CORE GAMING tijekom svih pet dana trajanja eventa. Dnevni raspored i igre koje će biti u rubrici REBOOT HYPE, kao i raspored cjelokupnog eventa - bit će objavljeni u narednim danima.

Sudjelovanje na četvrtom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se odvijati kroz tri istovremena paralelna streaming studija - CORE GAMING, GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios te ESPORTS powered by A1 Adria League. Sva tri studija pratite live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 15.06. do 19.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter, Discord., a po novome i TikTok!