13. 06. 2021

Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 okuplja regionalne gaming influencere

Kao i prošle godine u njegovom prvom izdanju, ovogodišnji online medijski event i games show Reboot Online Games Week 2021 Spring Edition powered by A1 bit će glavno okupljalište mnogih najpoznatijih regionalnih gaming influencera!

Prateći ih uživo na našem eventu, primarno u sklopu CORE GAMING studija, na beskonačnim giveawayjima moći ćete osvojiti hrpu kul gaming opreme i hardvera, kodova za igre te brdo drugog gaming mercha.

AdnanBro, Fico, Imperator FX, Lavvek, MarkoKC, Nedim, Niki13Gaming, Novke, PvtMole, Sini27 i neizostavni SupremeNexus samo su neka od imena koja vas očekuju na ovogodišnjem proljetnom izdanju mega spektakla Reboot Online Games Week. Svi oni uveseljavat će vas uživo, igrajući hrpu popularnih igara, svaki dan tijekom trajanja eventa, od 16. lipnja do 20. lipnja!

Koje će igre igrati i kada u danu će se pojaviti, saznajte uskoro, jer u narednim danima uoči početka eventa raspored će biti objavljen na službenoj stranici www.rebootonlinegamesweek.com.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana - od 16.06. do 20.06. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i Discord.