10. 06. 2021

Reboot Online Games Week vraća se s velikim proljetnim izdanjem!

Kao što smo vam obećali krajem prošle godine po završetku prvog izdanja velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Weeka powered by A1, ovoga proljeća vraćamo se u još većem mega izdanju!

Prvim izdanjem, održanim od 23. do 29. studenog 2020. godine, zabilježili smo više od 200.000 virtualnih posjetitelja i gamera iz čitave regije, a u suradnji s brojnim regionalnim i internacionalnim partnerima iz svijeta games industrije, esporta i gaminga, s velikim veseljem najavljujemo da će se novi Reboot Online Games Week - Spring Edition powered by A1 održati od 16. - 20. lipnja, a kroz pet dana showa i kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija CORE GAMING, GAMES INDUSTRY i ESPORT presented by A1 Adria League pratit ćemo više od 100h najatraktivnijeg gaming sadržaja.

Na kanalu CORE GAMING zaigrat ćemo top naslove next-gen konzola, družiti se s poznatim influencerima i prikazati vrhunski hardver! GAMES INDUSTRY studio ugostiti će neke od najvećih regionalnih profesionalaca iz svijeta games industrije koji će kroz brojne edukacije i inkubacije otkriti brojne zanimljivosti iz prve ruke. Sve vjerne obožavatelje regionalnog esporta oduševit će vijest da se ponovno vraća i ESPORT studio presented by A1 Adria Liga na kojem ćemo uživo pratiti veliku finalnu završnicu sedme sezone A1AL. Prošle godine najavili smo i premijerni Reboot Croatian Games Media Awards, a na ovom izdanju eventa nagradit ćemo najzanimljivije projekte i pojedince iz domaće games industrije!

I ovoga puta očekuju vas brojni vrhunski giveawayji i nagradni natječaji na kojima ćemo podijeliti ekskluzivan gaming merch, hrpu keyjeva za aktualne platforme te fantastičan hardver!

Pridružite nam se od srijede, 16. lipnja, do nedjelje 20. lipnja te potpuno besplatno sudjelujte u najvećem regionalnom digitalnom games showu Reboot Online Games Weeku! Sve detalje i raspored eventa moći ćete pratiti na službenoj stranici www.rebootonlinegamesweek.com